10 nye leieavtaler på Bryn-Helsfyr

Økonomibistand AS har inngått avtale med Oslo Areal om leie av 1.300 kvm i Fyrstikkalléen 3. Avtalen er på 5 år og løper fra 1. februar 2015. Økonomibistand er en rådgiver og forhandler av programvare innen økonomi, logistikk, CRM og lønn, og flytter fra et annet bygg i nærheten.

Sonar AS leier 550 kvm av Jotne Eiendom i Grenseveien 107 fra 1. august 2014. Selskapet tilbyr bemannings- og rekrutteringstjenester, og flytter også internt i Bryn-Helsfyr-området.

Bryn Eiendom har inngått 8 nye, utvidede eller forlengede leieavtaler for til sammen nær 6.000 kvm i sine bygg på Bryn-Helsfyr.

I Østensjøveien 32 har ICE Norge AS mer enn tredoblet arealet til 1824 kvm, mens OneStop Reporting er ny leietaker på 607 kvm. Light Structures, Sans Bygg og Tremiljø har tegnet nye eller forlengede leieavtaler på til sammen ca 1350 kvm i Nils Hansens vei 2.

I Østensjøveien 36 er MV nordic ny leietaker på ca 200 kvm, mens Safetel øker arealene til ca 1800 kvm i Østensjøveien 18. I Nils Hansens vei 4 har Brattlikollen Kransebinderi flyttet inn på ca. 200 kvm.

Oslo Areal, Jotne Eiendom, Bryn Eiendom, Entra og SAJA er blant deltakerne i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, der eiendomsaktørene driver langsiktig omdømmebygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet.

– Vi opplever for tiden god aktivitet i leiemarkedet på Bryn-Helsfyr, sier daglig leder og partner Axel Eide i Sandia Megling, en de mest erfarne meglerne i området. – Stadig fler blir klar over at dette er et svært tilgjengelig og attraktivt område å drive virksomhet i, hvor man får høy standard til fornuftig pris. Området er et unikt kommunikasjonsknutepunkt for både t-bane, buss, tog og bil, noe som blir stadig viktigere i takt med at Oslo får flere innbyggere og fortettes, sier han.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer