14 fornyede leieavtaler på Bryn-Helsfyr

Lojaliteten er og blir sterk blant leietakerne på Bryn-Helsfyr, kollektivknutepunktet rett øst for Oslo sentrum. Nå har ytterligere 14 virksomheter valgt å bli værende i området.

NAV forlenger i Grenseveien 90 

Grenseveien 90 AS har signert avtale med NAV (NAV Forvaltning Styringsenhet) om forlengelse av eksisterende leieforhold i eiendommens 3., 4. og 5. etasje. Dagens løpende avtale gjelder ut 2014, og den nye avtalen gjelder for nye fire år til utløpet av 2018.
Avtalen omfatter 3034 kvm kontorer og vel 100 kvm lager i underetasjen.

Høsten 2013 signerte en annen NAV-avdeling (NAV Oslo) en ny leieavtale på ca 1000 kvm i kontorbyggets 2. etasje for ti år til utløpet av 2023. Nå leier altså NAV totalt ca 80 prosent av arealene i Grenseveien 90 for bruk til interne administrative tjenester. Byggets 1. etasje på ca 1.000 kvm er ledig for utleie.

Forlengelsesdryss i Nils Hansens vei

Leietakerne i Bryn Eiendoms gamle teglsteinsbygg i Nils Hansens vei 14 er åpenbart også fornøyde. Alle leieforholdene i eiendommen som utløp ved årsskiftet 2013/14, for totalt ca 1800 kvm, er blitt forlenget. I tillegg er det kommet en ny leietaker på 134 kvm i bygget.

I Nils Hansens vei 2 har DRÄGER SAFETY NORGE AS, som har vært leietakere i bygget siden 1988, inngått leieavtale for en ny periode. Lokalene, som er på drøyt 1100 kvm, tilpasses nå dagens behov. Convatec Norway og Leo Revisjon har også valgt å inngå avtale om ny leieperiode i samme bygg.

Samtidig har Dental Sør valgt å flytte tilbake til Bryn Eiendom, denne gang til ca 350 kvm i Østensjøveien 18.

– Dette bekrefter nok engang resultater fra undersøkelser om brukertilfredshet og statistikk for leieavtaler, sier Per Kristian Lundquist i Sandia, som er koordinator i Bryn-Helsfyr-samarbeidet. – Det er et solid kvalitetsstempel at fler enn åtte av 10 virksomheter velger å bli i området når leieavtalen utløper, samtidig som stadig nye flytter inn.

Alle de nevnte eiendommene er representert i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, der eiendomsaktører driver omdømmebygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet. Deltakerne er DNB Næringseiendom, SPG Ole Deviks vei, SAJA Eiendom, Øni Eiendom v/Maya Eiendom, Aberdeen Asset Management, Basale, Oslo Areal, Fortin, Bryn Eiendom, Jotne Eiendom, HAS Investment, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, NAF, Entra Eiendom, Brødrene Jensen, Gasmann Eiendom, Sigellen, Østensjøveien 43 AS, AF Gruppen, Schage Eiendom, Eiendomsselskapet Argentum, Timms Reperbane og NCC Property Development.


For høyoppløselige bilder, kontakt:

stig.jensen@bryn-helsfyr.no

For mer informasjon om Bryn-Helsfyr og Bryn-Helsfyr-prosjektet:

Besøk: www.bryn-helsfyr.no – eller kontakt:
Per Kristian Lundquist (koordinator og talsmann i prosjektet)

Telefon: 901 99 016 E-post:
lundquist@bryn-helsfyr.no

Følg Bryn-Helsfyr på Facebook

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer