22 nye ladeplasser ved Bryn Senter

Ladestadjon-senter-kr2

Mandag 7. mai sto 22 nye ladeplasser for elbil klare ved Bryn Senter. Frem til 13. mai kan du lade gratis ved de vanlige ladestasjonene.

10 av ladeplassene er å finne til venstre på platået før innkjøringen til garasjen, mens så langt 12 plasser er anlagt ved varemottaket til Meny på p-plassen foran hovedinngangen. 2 av de 12 plassene foran hovedinngangen er hurtigladere.

– Vi hilser den økende elbilbruken velkommen, og er stolte og glade for å kunne imøtekomme kundenes ønske om lademuligheter. Senterledelsen takker Fortum Charge & Drive og Salto Eiendom for det gode samarbeid med dette prosjektet, sier senterleder Sasha Valdez Ytternes.

Det koster ifølge senteret kr 2,50 per kWt å lade bilen på de nye plassene, og maks ladetid er 4 timer i senterets åpningstid. Ladeeffekten vil være mellom 3,6 og 22 kW, avhengig av bilens ladekapasitet og hvor mange som lader på samme tid.

Som introduksjonstilbud tilbys senterets kunder gratis lading ved de vanlige ladeplassene (gjelder ikke hurtigladerne) fra 7. -13. mai.

Bryn Senter er områdets største handlesenter, med over 42 butikker i hovedbygget og 12 helseaktører i Helsebygget.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer