28 års lojalitet til Bryn-Helsfyr

Selskapet har hatt tilhold på Bryn-Helsfyr siden 1983, og er dermed en av en rekke trofaste områdeveteraner.

I alle disse årene har Intrum Justitia holdt til i Nils Hansens vei 2, der de for noen år siden utvidet, bygget om og moderniserte lokalene i samarbeid med utleieren, Bryn Eiendom.

– Vi disponerer nå 2255 kvm topp moderne kontorarealer i 4. og 5. etasje i et område vi trives veldig godt i, forklarer Anita Ellingsen (personbildet).

Kundens lønnsomhet i fokus

Ved å tilby effektive tjenester og høy kvalitet overfor både kunder og skyldnere, bidrar selskapet til at kundene får bedre kontantstrøm, langsiktig lønnsomhet og fornøyde kunder.

Ifølge Ellingsen er dette en viktig nøkkel til selskapets vekst og sterke posisjon i Norge så vel som Norden og resten av Europa.

– I alle våre oppgaver arbeider vi for å forbedre kundenes likviditet og lønnsomhet – fra kredittinformasjon, fakturering, reskontroservice og inkasso til overvåking og kjøp av fordringer, sier hun.

Europeisk markedsleder

Med en konsernomsetning på SEK 3,8 milliarder i 2010 og egne kontorer i 22 europeiske land inklusiv Norge, er Intrum Justitia Europas ledende aktør på kredittadministrative tjenester og inkasso. Ved hjelp av et globalt nettverk av agenter bistår selskapet dessuten kunder på 170 markeder utenfor Europa. Intrum Justitia AB har vært notert på børsen i Stockholm siden juni 2002.

I dag teller selskapet rundt 120 ansatte i Norge, fordelt på ca 100 ved hovedkontoret i Nils Hansens vei på Bryn-Helsfyr og ca 20 ansatte ved avdelingskontoret i Rørvik i Nord-Trøndelag.

I fjor kjøpte selskapet Aktiv Kapitals inkassovirksomhet i Norden. Kjøpet var et viktig element for å oppfylle strategien om markedslederskap i så vel Norden som i hele Europa.

– Oppkjøpet styrket først og fremst vår posisjon i det norske markedet. Dette, samt at vi ytterligere befestet posisjonen som markedsledere i Finland og Sverige, gjør Intrum Justitia til en av de absolutt største aktørene i Norden, sier Ellingsen.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer