400 nye Valle Hovin-boliger kan bli salgsklare allerede i år

– Dette er et utrolig spennende prosjekt midt i et at Oslos viktigste utviklingsområder. sier Baard Schumann, administrerende direktør Selvaag Bolig ASA, i en pressemelding. – Boligene kommer til å ligge vegg-i-vegg med Vålerengas, breddeidrettens og hele Oslos nye storstue på Valle Hovin. Beliggenheten er fantastisk og alle boligene får kort vei til byen og gangavstand til både T-bane og buss. Vi kommer til å bygge leiligheter i alle størrelser, men prioritere små boliger til førstegangsetablerere.

Tomten er en del av tomteavtalen mellom Oslo kommune og Vålerenga Fotball. Selvaag Bolig har kjøpt boligdelen av tomten for 220 millioner kroner. Gjennomføringen av hele prosjektet avhenger av at overvåkningsorganet ESA godkjenner kommunens tomteavtale til Vålerenga.

Den 13,2 mål store tomten er regulert til bolig og vil gi rom for inntil 400 boliger. Boligene vil fordeles over fire bygg på mellom tre og ti etasjer.

I løpet av de siste månedene har Selvaag Bolig kjøpt tomter i Oslo-området som til sammen vil gi om lag 900 boliger. Tomtekjøpet på Valle Hovin er allerede blitt nevnt i Selvaag Boligs rapport for fjerde kvartal 2014 som “tomt sentralt i Oslo”.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer