Åpner Oslos første buldresenter

– Det vil stå Klatreverket på skiltet, men det er nærliggende å tro at det vil bli kalt Buldreverket, sier Dag Cappelen Papazian når Fri Flyt møter ham i lokalene i Brynsveien 3.

I lokalet er ti mann fra klatreveggleverandøren CityWall i full gang med å bygge buldrevegger.

Det er samme gjeng som driver Klatreverket og det nye klatresenteret i Drammen som åpner buldresenter på Brynseng i Oslo.


– Hvor lenge har dere sett etter lokale?

– 5-6 år.


– Hva gjorde at dere slo til på dette?


– Beliggenhet og beskaffenhet. Lokalet ligger 50 meter fra Brynseng T-bane, har bra takhøyde – nesten sju meter, og vinduer høyt oppe på veggene. Det er langt mellom de gode lokalene i Oslo, sier Papazian.

Buldringen vil bli vesentlig høyere enn på dagens Klatreverket. Takhøyden åpner også for at man i deler av lokalet har buldring i to nivåer.


– Hvor stort er lokalet?


– Det er cirka 500 kvadratmeter grunnflate og vi får cirka 500 kvadratmeter buldring. Det vil si at det er mellomstort buldresenter, sier Papazian.

Den polske world cup-skrueren Adam Pustelnik er ansatt som sjefsskruer. Papazian bekrefter at klippekort og halvårskort til Klatreverket også vil gjelde på Buldreverket.


– Hva er budsjettet?


– 2-3 millioner. Vi har ikke tatt opp lån på dette eller Drammen, så det er et litt bratt år, sier Papazian og smiler.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer