Åpning av turvei langs Alnaelva

Dette fremgår av en melding på websidene til COWI, som har hovedkontor i Grenseveien 88 på Bryn-Helsfyr i Oslo. Turveien er bygget i svært ulendt terreng, under to jernbanebruer og en veibru og til dels i bratte skråninger.

Alt dette gjør ifølge COWI turveibygging i Svartdalen til et svært utfordrende prosjekt. Fra COWI har Kristin Moldestad vært prosjektleder og Frode Beck konstruert wirebroen. Tom-Vegard Olufsen har tegnet, beregnet og dimensjonert bordgangen. Bernt Baanrud har stått for elektroarbeider og lysdesign, mens linjeføring og lark har vært ved Marius Sekse og Janne Walker Ørka.

Alnastien er turveien langs Alna fra marka til fjorden. Gjennom fem år har Friluftsetaten gjennomført mer enn 10 prosjekter for å skape en sammenhengende blågrønn struktur gjennom Groruddalen.

"Det er og vil bli en helt unik opplevelse å gå Alnastien", avslutter COWI i meldingen.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer