Arrangerer «AKTIV FERIE» i Tyrkia til våren

Samarbeidspartnerne stiller med dyktige, erfarne treningsinstruktører og reiseledere på vårens to turer, som går av stabelen henholdsvis 6.-13. april og 13.-20. april 2012.

Det skiltes med et variert program, der man kan delta i aktiviteter som yoga på stranden, zumba, dans, core, kondisjon, styrke, sykling, gåing, stavgang og kostveiledning. I tillegg kommer sosial hygge, felles middager, og mulighet for spennende utflukter.

– Vi lover deg et KICK du vil leve lenge på! Alt med base i 5-stjerneshotellet, som ligger flott til på stranden og er bra til rettelagt for både trening, avslapning, bading og velvære, sier Nina Ausland, assisterende daglig leder og fysioterapeut i Arca Aktivitet og Helse.

Mer informasjon, priser og bestilling finner du her.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer