Avikom omsatte for 83 mill.

Teknologiselskapet Avikom satser tungt på videokonferanseløsninger, og har utviklet løsningen easymeeting.net, som nå begynner å få fotfeste i Norge og internasjonalt.

– Sammen med en rekke andre tjenester som gjør videomøter enklere og mer tilgjengelige; leverer Avikom "summetonen" til videosystemer som gjør det like enkelt å ha videomøter som å ringe med en vanlig telefon, heter det i en melding fra selskapet.

– Du skal kunne bruke tilgjengelig eksisterende utstyr mer, rett og slett – målet med easymeeting er at det skal være enkelt å ha reisefrie møter, enten det er mellom din egen bedrifts videomøterom, eller med dine samarbeidspartnere rundt om i verden, sier Marie Smedsrød i Avikom.

Daglig leder Hans Johan Tofteng påpeker at Avikom opererer i en bransje som vokser kraftig.

– Vi mener at potensialet for Avikom er veldig stort. Vi har ambisjoner om å bli en betydelig aktør i et stort internasjonalt marked. Våre tjenester gjør at ulike enhetene og de tradisjonelle videosystemene kan kommunisere enkelt sammen. Dermed blir det enklere å bruke videomøter, sier Tofteng.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer