Banqsoft vinner avtale med yA Bank

Ifølge avtalen vil Banqsoft, som har hovedkontor i Østensjøveien 32 på Bryn-Helsfyr, overta yA Banks eksisterende miljø, med ambisjon om å modernisere løsningene ved å tilføre Banqsofts plattformtjenester steg for steg. Å overta driften av det eksisterende miljøet innebærer et oppkjøp av den nåværende leverandøren Metatech AS.

– Vi er veldig stolte av å støtte yA Bank i sin fremtidige vekst ved å tilby moderne banktjenester for hele verdikjeden. Banqsoft plattformtjenester vil gjøre det mulig for yA Bank å etablere nye tjenester med meget kort time-to-market, sier Johnny Rindahl, administrerende direktør i Banqsoft.

yA Bank er en av de norske bankene som utvikler seg raskest, og representerer en ny generasjon av banker med en komplett portefølje av digitaliserte banktjenester for forbrukere.

– Ved å serviceorientere leveransen av kjernebanktjenester og gjøre Banqsoft til vår partner, håper vi å kunne ta det neste skrittet i å tilby våre kunder en svært dynamisk og automatisert brukeropplevelse, sier Rune Strande, administrerende direktør i yA Bank.

Banqsofts kjernevirksomhet er programvareløsninger for effektiv håndtering av lån, leasing, engros, flåte og innskuddsporteføljer for i bank- og finanssektoren.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer