Optimal beliggenhet for bedrifter

Med nærhet til «alt» ligger Bryn som en oase mellom ring 3 og E6. Utfarten til Gardermoen er like ved, og kollektivtilbudet omfattende, med muligheter for tog, buss, flybuss og T-bane. Oslo sentrum er en kort tur unna, og turen med bil til Oslo Lufthavn tar ca. 30 minutter.

sorkedalsveien-150-042

Knutepunkt

Bryn har allerede en fantastisk plassering med kort tid både med kollektivtransport og til utfartsveier ut av Oslo - midt mellom ring 3 og E6.  Med kollektivtransport er du kun få minutter fra Oslo sentrum. Kanskje er det faktisk byens beste tilgjengelighet?

trees

En oase

Bydelen ligger som en oase mellom ring 3 og E6. Det er en voksende bydel og under utvikling til å bli en mer levende og bærekraftig del av byen. Gateplanen skjer det stadig mer aktiviteter, bedre næringstilbud og enda bedre kollektivdekning.

Kaffe Bryn

Handel og servering

Her finner du flere gode tilbud for serveringssteder på Fyrstikktorget og på Bryn senter, der du også får unna hverdagslige gjøremål. Du finner også  fine restauranter og overnattingsteder i nærheten.Plasseringen gjør også at du på få minutter med kollektivtransport befinner deg i Oslo sentrum.

20 min
8 min
4 min
14 min
20 min

Bryn – Helsfyr er et trafikalt knutepunkt

Både veinettet og T-bane-, buss- og togruter som passerer gjennom området knytter øst til vest og nord til syd. Flybussen stanser sentralt på Helsfyr hvert 20. minutt alle virkedager, og tar deg raskt og komfortabelt til og fra Oslo lufthavn. Det er egne taxiholdeplasser både på Bryn og Helsfyr. Se Ruter for nøyaktige ruter og avgangstider.

I Bryn-Helsfyr området finnes et stort antall virksomheter med ansatte på opp mot 30.000 ansatte, og vi ser også at det er et stort spenn i type bransjer de er i. Svært mange virksomheter har sett nytten av å velge lokalisering utenfor selve sentrum, men samtidig svært sentrumsnært.

Det er et bredt og spennende lokalmarked i området. Så godt som alle tjenester og produkter du måtte trenge er «rett rundt hjørnet». Området byr blant annet på publikumsvennlige handlesentre som Bryn Senter og Fyrstikktorget.

Andre nære fasiliteter

Hotell, sport/kulturarrangementer, kurs/konferanse

Rica Helsfyr Hotell
Scandic hotell på Helsfyr
Intility arena
Dyrk Bryn på Bryn
Treningssenteret Arca på Bryn
Vallhall

Handel og servering

Fyrstikktorget
Valle på Helsfyr
Olsen på Bryn
Kaffebar Østensjøveien 32
Bryn Senter
Tveita senter
Rema 1000 Østensjøveien og Ole Deviks vei
Oslo Håndverksdestilleri

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer