Communicate vokser

Communicate AS, som i Oslo holder til i Helsfyr Panorama på Bryn-Helsfyr, er opptatt av å skape innovative løsninger som effektiviserer deres kunders forretning. Og da er det viktig å ha god styring på prosjekter og leveranser.

Med dette som bakteppe besluttet de å styrke sin kompetanse innenfor området prosjektleveranser og ansatte rett før sommeren Svein Zakariassen som ny prosjektleder. Zakariassen har arbeidet med IT siden 1981 og hans erfaringer dekker en rekke sektorer, både privat og offentlig. Han besitter flere sertifiseringer innenfor området prosjektledelse og er også styreformann i styret i Norsk Forening for Prosjektledelse (NFP).

I en pressemelding skriver selskapet at Zakariassen ikke bare er faglig dyktig, men også en lagspiller og person det er betryggende å ha med på laget og som vil jobbe med selskapets strategiske kunder, hvor han også vil administrere et stort antall konsulenter.

Du kan lese mer om Svein Zakariassen i intervjuet "Hva med en arbeidsplass litt utenom det vanlige?"

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer