Det runde huset på TV i kveld

TV programmet “Årets hjem” har blitt vist på TV Norge siden 18. september. I dag, onsdag 6. november, blir det runde huset fra Horten vist som en av kandidatene til å bli kåret til “Årets hjem”. Det er bMesterhusedriften Knut Langaas AS som har bygget huset.

– Årets hjem er en konkurransebasert programserie, der man gjennom ti episoder får et spennende innblikk i hvordan vi nordmenn bor. Spennet blant deltakerboligene er stort, fra spektakulære villaer til mindre leiligheter. Felles for alle hjemmene i konkurransen er at de har noe ekstra ved seg og at de tydelig er formet av menneskene som bor der, sier programleder Birgitte Lund Nakken.

Med seg i programmet har hun et sterkt fagpanel, som ser etter ulike ting når de vurderer hjemmene.

Kvaliteter som arkitektur, funksjonalitet og stil vil ligge til grunn for ekspertenes vurdering. Tre hjem, alle fra samme region, står i begivenhetenes sentrum hver uke. Ni ukesvinnere går videre til finalen, og der har seerne det siste ordet når tittelen “Årets hjem” skal deles ut.

Knut Langaas AS ble etablert i 1983 og er totalleverandør av bygg- og tømrertjenester. Bedriften har i dag 10 ansatte og våre håndverkere har bred erfaring og lang fartstid. De har vært medlem av Mesterhus, som har hovedkontor i Nils Hansen vei 2 på Bryn-Helsfyr, siden 1987.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer