Dryss av PC-nyheter fra Fujitsu

Dette fremgår av presseinformasjon fra selskapet:

Frisker opp LIFEBOOK-serien

De nye LIFEBOOK-modellene utvider produkttilbudet til å møte stadig nye krav fra profesjonelle brukere. Tredje generasjon Intel® Core™- prosessorer introduseres i hele sortimentet.

Integrert 4G/LTE muliggjør mobil databruk når og hvor som helst, og modulærstasjonsfunksjonalitet gir stor fleksibilitet.

– Vi hadde kun én ting for øye da vi oppdaterte LIFEBOOK-serien – nemlig brukervennlighet, sier Remy Skogstrand, produktsjef PC i Fujitsu Norge. – Vi prioriterte særlig forbedringer av størrelse, vekt og design for å tilby profesjonelle brukere bedre mobilitet og produktivitet. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på vår modulære ekspansjonsbrønn (modular bay) og har derfor bestemt oss for å øke denne fleksibiliteten ytterligere. Nå legger vi til flere valg for å øke batteritid og harddisk-kapasiteten ytterligere.

Fujitsu får tvillinger

Den nye, globale ESPRIMO-serien av stasjonære PC-er gir stordriftsfordeler for større bedrifter. Den har den nyeste, 3. generasjons Intel® Core™ prosessorfamilie. Modellene i Mini PC-serien sparer strøm, minsker støy og reduserer varme.

– Med introduksjonen av vår nye globale PC-serie har vi fått tvillinger. Inne i boksen er de nye ESPRIMO-modellene identiske ned til programvarebilde og systemdrivere, sier Remy Skogstrand, produktsjef PC i Fujitsu Norge. Dermed kan Fujitsu garantere kunder over hele verden at de kjøper en virkelig global PC-serie med fullstendig utskiftbare deler. Det eneste som skiller er ulik strømkabel og språk i operativsystemet.

LIFEBOOK Ultrabooks™ – i forretningsdrakt

Den første Ultrabook er spesialkonstruert for profesjonelle brukere, er Slank og elegant og kommer i rødt og sølv. Fujitsu lover valuta for pengene med essensielle forretningsfunksjoner som Intel® vPro™, 4G/LTE, fingeravtrykkssensor, heldags batteritid og portreplikator. Ultrabooks er tilgjengelig for bestilling umiddelbart i Norge.

– Med bransjens første Ultrabook for profesjonelle har vi kombinert det beste av dagens mobile teknologi med sikkerheten, brukervennligheten og tilkoblingsfunksjonene som man trenger på jobben, sier Remy Skogstrand, produktsjef PC i Fujitsu Norge. Fujitsus Ultrabooks utgjør et nytt tilbud i vår brede LIFEBOOK-familie og beviser at du kan få alle dine kritiske funksjoner inkludert i en tiltalende, ultra-tynn mobil datamaskin.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer