Helsfyr Panorama, Oslo

Bygget er et topp moderne kontorbygg på 18 etasjer

Foto: nyebilder.no
Helsfyr Panorama, Oslo

Bygget er et topp moderne kontorbygg på 18 etasjer

Et landemerke på Helsfyr

Bygget

Helsfyr Panorama er et landemerke på Helsfyr som gjennom sin spektakulære høyde og arkitektur gir lokaler med uvanlige kvaliteter. Bygget er et topp moderne kontorbygg på totalt 18 etasjer over bakken og 2 kjelleretasjer. Effektive planer med stor fleksibilitet gir mange muligheter for tilpasning til hver enkelt brukers behov. Byggets høyde og store vindusflater gir lys og luftighet og fantastisk utsikt over Oslo og fjorden.

Bygget er oppført i 2003 og har et samlet areal på ca. 18.000 kvm. med tillegg av parkeringskjellerne.

Eiendommen er av høy kvalitet, både teknisk og overflatemessig. Det er meget gode lysforhold, balansert ventilasjon med kjøling og individuell klimastyring i alle rom.

Generelt

Eiendommen har meget god eksponering mot E6 og en svært sentral beliggenhet på Helsfyr. En kontoreiendom bygget for å møte dagens krav til både tekniske kvaliteter, arealeffektivitet, trivsel og med en rekke fellesfasiliteter.

Resepsjon

Bygget har en felles resepsjon hvor det er lagt stor vekt på å spille på kontrasten mellom stramme linjer og en myk atmosfære.

Kantine

Fra resepsjonen er det tilgang til byggets kantine. Denne er nylig oppgradert og fremstår som lys og åpen, men samtidig lun, varm og moderne. Et trivelig spisested både for de som arbeider i bygget og et hyggelig sted å invitere med gjester.

Møterom

I samme område ligger byggets 2 felles møterom der det største har plass til inntil 30 brukere. Møterommene kan benyttes av leietakere etter avtale.

Trening

I underetasjen finnes et meget velutstyrt treningsstudio med garderobe og badstue.

Sykkelparkering

I garasjekjelleren er det godt med plasser til sykkelparkering.

Parkering

Det er parkeringsanlegg i 2 underetasjer.

Lagerplass

I underetasjen finnes også lager i forskjellige størrelse for leietakere.

Teknisk

Eiendommen er tilkoplet fjernvarmeanlegget, slik at oppvarmingskostnadene inngår i fellesutgiftene. Det er tre personheiser og 1 vareheis. Eiendommen har energiklasse D.

Lokalene

Lokalene er meget arealeffektive og kan innredes enten som et kontorlandskap, større eller mindre teamkontorer, cellekontorer eller en kombinasjon.

Etasjene har en utforming som er tegnet for å møte krav til arealeffektivitet med arbeidsplasser rundt hele etasjen og med fellesfunksjoner i kjernen slik som møterom, fokusrom, kopirom, arkiv, rekvisita og lignende.

 

Fasiliteter:

  • Kantine
  • Parkering
  • Møterom
  • Sykkelparkering
  • Treningsrom

Vil du vite mer om eiendommen?
Kontakt oss for visning eller behov for mer informasjon om eiendommen

Henriette Høva
Daglig leder Helsfyr Panorama AS / Hydroparken AS

hh@bryneiendom.no

(+47) 92467432

Næringsmegler
salg/utleie

Mail:

Flere av våre eiendommer

Østensjøveien 34

Et meget moderne kontorbygg oppført i år 2000. Bygget fremstår som representativt og har pent beplantet uteområde. Innvendige fellesarealer har høy standard med stor lysgård

Østensjøveien 32

Fin bygård der bygget er utformet som en H med inngangsparti og lysgård i sentrum. Denne formen gjør at alle lokaler blir optimale når det

Østensjøveien 14

Et flott kontorbygg oppført i år 2003. Bygget fremstår som representativt, lyst og trivelig. I bygget finner du hyggelig personalrestaurant, møterom, garderober og gode muligheter

Vi ønsker å være en langsiktig samarbeidspartner

som du kan føle deg trygg på.

Vi ønsker å være en langsiktig samarbeidspartner

som du kan føle deg trygg på

Les mer om bryn eiendom her