Østensjøveien 36, Oslo

Sentralt på Bryn finner du Østensjøveien 36 med flotte kontorlokaler, kantine og flere møterom.

Bryn Eiendom AS 9268 2000x1335
Østensjøveien 36, Oslo

Sentralt på Bryn finner du Østensjøveien 36 med flotte kontorlokaler, kantine og flere møterom.

På hjørnet av Østensjøveien, Brynsengveien og Brynshøgda, høyt og fritt, ligger nr. 36.
  Et meget moderne kontorbygg oppført i år 1993. Bygget er representativt, har et pent inngangsparti og et pent beplantet uteområde. Ved inngangspartiet er det springvann og roser på den varme årstiden. Innvendige fellesarealer har høy standard med stor lysgård i adkomstarealet og naturstein på gulvene.

Lokalene har god standard og meget bra lysforhold. Oppdelingen av etasjene er fleksibel noe som gjør at man kan legge til rette for mange forskjellige størrelser på utleiearealer. Lokalene kan tilpasses med åpne arealer og cellekontorer, samt møterom. Ved «maksimal» innredning i en etasje kan det bli opptil 42 cellekontorer/arbeidsplasser samt møte- og lager/arkiv rom og lignende.

Parkering og lager

Underetasjen er avsatt til utleie av parkering for leietakere, tekniske rom og arkiv/lager. I tillegg er det gode muligheter for å leie utendørs parkeringsplasser. Det er også et eget område med avgiftsbelagte gjesteparkeringsplasser ved bygget.

Kantine

Østensjøveien 36 er knyttet sammen med nabobygget som har adresse Brynsengveien 2. Leietakere i disse to byggene har sammen en trivelig og veldrevet kantine.

Kantinen er lys og trivelig og ligger i 1. etg. I den varme årstiden er det også noen bord ute. Kantinen er åpen mandag til fredag fra 11.00 – 13.00.

Møterommet Brynshøgda

I tilknytning til kantinen finnes et konferanserom som kan leies på hel eller halvdagsbasis. Det er plass til følgende antall personer:

  • «kino» for 40 personer pluss event. pulter
  • «klasserom» for 28 personer pluss event. pulter
  • «U» for 17 personer pluss event. pulter

Møterom Brynseng

Med inngang fra lobby i Brynsengveien 2 I tilknytning til kantinen finnes også et lukket rom til ca. 15 personer som kan bestilles dersom man ønsker et frokost eller lunsjmøte.

Møterom Tårnrommet

Et annerledes møterom helt på toppen av bygget hvor tre av veggene er av glass, noe som gir svært god utsikt. I rommet er det plass til 8 personer. Tårnrommet kan benyttes av leietakere i bygget etter nærmere avtale.

Parkering

Det er gode muligheter for å leie utendørs parkeringsplasser. Det er også et eget område med avgiftsbelagte gjesteparkeringsplasser i området.

Kollektivt

Bryn kan enkelt nås med alle kollektive transportmidler, og fra alle kanter. Reisetid til Oslo sentrum er mellom 5-10 minutter, avhengig av om transportmiddel.

Busslinje: 21, 23, 24, 37, 66, 76
T-banelinje: 1, 2, 3 og 4
Bryn togstasjon, togretninger Lillestrøm, Oslo S, Asker og Drammen (L1)
Flybuss fra Helsfyr
Oslo Bysykkelstasjon på Brynseng T-bane og Fyrstikktorget på Helsfyr.

Bil

Byggets plassering i forhold til E-6 og Ring 3 gjør det meget enkelt og effektiv å benytte bil. En tur til Oslo sentrum via Vålerenga tunnelen tar ca. 6 – 8 min.

Treningssenter i nabobygget

Østensjøveien 32 som er et nabobygg, har et treningssenter som er et tilbud til Bryn Eiendoms leietakere. Treningssenteret har ballhall, spinningrom og et rom med apparater samt delikate garderober. Arca Friskere arbeidsplasser driver senteret og har meget godt kvalifiserte instruktører. Her kan man trene på egenhånd eller i organiserte grupper til meget konkurransedyktige priser.

Vil du vite mer om eiendommen?
Kontakt oss for visning eller behov for mer informasjon om eiendommen

Trine Lise Myrengen
Eiendomssjef Bryn Eiendom

tlm@bryneiendom.no

(+47) 93284035

Anne Nygaard
Markedskonsulent

avn@bryneiendom.no

(+47) 91766634

Flere av våre eiendommer

Østensjøveien 34

Et meget moderne kontorbygg oppført i år 2000. Bygget fremstår som representativt og har pent beplantet uteområde. Innvendige fellesarealer har høy standard med stor lysgård

Østensjøveien 32

Fin bygård der bygget er utformet som en H med inngangsparti og lysgård i sentrum. Denne formen gjør at alle lokaler blir optimale når det

Østensjøveien 14

Et flott kontorbygg oppført i år 2003. Bygget fremstår som representativt, lyst og trivelig. I bygget finner du hyggelig personalrestaurant, møterom, garderober og gode muligheter

Vi ønsker å være en langsiktig samarbeidspartner

som du kan føle deg trygg på.

Vi ønsker å være en langsiktig samarbeidspartner

som du kan føle deg trygg på

Les mer om bryn eiendom her