Størst på Bryn

Med over 120.000 kvm næringsbygg fordelt på 14 bygg er vi en vesentlig eiendomsaktør på Bryn/ Helsfyr. I tillegg har Bryn Eiendom større eiendommer andre steder i Oslo og på Østlandet.

Brynlobby 2

Våre eiendommer

Østensjøveien 34

Et meget moderne kontorbygg oppført i år 2000. Bygget fremstår som representativt og har pent beplantet uteområde. Innvendige fellesarealer har høy standard med stor lysgård i adkomstarealet, naturstein på gulvene og inngangspartiet er frodig beplantet.

Østensjøveien 32

Fin bygård der bygget er utformet som en H med inngangsparti og lysgård i sentrum. Denne formen gjør at alle lokaler blir optimale når det gjelder lysforhold og kort avstand til vinduer. Her finner du også treningsrom, møterom, personalresturant og gode parkeringsmuligheter.

Østensjøveien 14

Et flott kontorbygg oppført i år 2003. Bygget fremstår som representativt, lyst og trivelig. I bygget finner du hyggelig personalrestaurant, møterom, garderober og gode muligheter for parkering. I tillegg har bygget en liten takterrasse med fjordgløtt som kan benyttes av alle.

Østensjøveien 36

Oppført i 1993, men holder seg fortsatt svært godt. Østensjøveien 36 er representativt, har et pent inngangsparti og et pent beplantet uteområde. I bygget finner du en hyggelig personalrestaurant, møterom, garderober og gode muligheter for parkering.

Brynsengveien 2

Brynsengveien 2 ligger sentralt plassert i en sidevei til Østensjøveien. Bygget er lavt og trivelig, har et pent inngangsparti og et beplantet uteområde. I bygget finner du en hyggelig personalrestaurant, møterom, garderober og gode muligheter for parkering.

Østensjøveien 18

Østensjøveien 18 er et praktisk kombinasjonsbygg med gode muligheter for både kontor og lager. Bygget ligger sentralt til i Østensjøveien med kort vei til kollektivtrafikk. Det er gode muligheter for parkering.

Bryn Eiendom
- siden 1969

Bryn Eiendom Forside

Ledige lokaler

Her kan du se en oversikt alle våre ledige lokaler. Har du andre behov er det bare å ta kontakt da det ofte er flere ledige lokaler som ikke ligger ute enda.

Servicemaskin

Om Bryn Eiendom

Bryn Eiendom er et familieid selskap som har drevet med næringseiendom siden 1969. Størst andel bygningsmasse har vi på Bryn, men vi er også andre steder i Oslo og på østlandet.

Dame

Kontakt oss

Har du spørsmål om en eiendom eller ønsker av andre grunner å komme i kontakt med oss. Her finner du en oversikt over alle våre ansatte.