EM-Gull til Emil

I følge NBF var det kun ett poeng som skilte gullgutten fra Vestfold og svenske Joel Johansson til slutt.

-Dette var bare helt sykt og selvfølgelig det største som har skjedd så langt i min motorsportkarriere! Jeg visste at jeg hadde muligheten og tok den. Egentlig var jeg rolig hele helgen og følte jeg hadde god kontroll. Nå skal EM-gullet feires skikkelig. Jeg må jo også rette en stor takk til teamet mitt som har gjort en strålende jobb, sier Emil Antonsen til motorsport.no.

Antonsen ble nummer fire i den første EM-runden og hadde dermed et godt utgangspunkt foran den avgjørende finalen i Genk. Han vant tre av de innledende heatene og ble nummer to i de to andre. Dermed kjørte han master i semifinalen og hadde sjette startspor i finalen.

– Jeg fikk en grei start og kom bra ut uten uhell. Jeg skaffet meg tidlig en andreplass og visste at jeg da hadde EM-gullet i lomma. Min argeste konkurrent lå lenger bak i feltet, så jeg hadde egentlig full kontroll. Faktisk var det en utfordring å holde fokus på de siste rundene. Det var viktig å minne meg om at gullet ikke var i boks før jeg passerte målstreken,avslutter Antonsen.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer