Enkel vask gir sikrere sykkel

Sykkelen er et fantastisk transportmiddel i sesongen. Med sykkel kommer du deg effektivt rundt i byen, slipper å irritere deg over å sitte i bilkø og i tillegg får du unnagjort dagens treningsøkt.

– Det er faktisk slik at er du i fysisk aktivitet en halv time om dagen forlenger du livet. Men skal jobbturen og treningsøkta bli lystbetont, må sykkelen være klar for det, sier Jan Ivar Engebretsen, kommunikasjonsrådgiver i NAF, som har hovedkontor i Østensjøveien 14 på Bryn-Helsfyr.

For en enkel vår-vask av sykkelen gir bedre komfort, bedre bremser og sykkelen lever lenger. I tillegg til vask av sykkelen og smøring av kjedet, er det lurt å gå over dekk og bremser på sykkelen.

– Du trenger ikke lang tid for å ta vårvasken på sykkelen. Det holder med litt Zalo, bremserens, svamp, børste og olje, sier Engebretsen.

En rengjort sykkel med gode bremser og smurt kjede er viktig – derfor har NAF lagd en film med enkle tips for vår-vasken av sykkelen.

Her kan du også lese mer om Sykle til jobb aksjonen.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer