Fillippa K vil ha mer butikkdata fra Lindbak

Avtalen gjelder butikkdata til Filippa Ks virksomhet i Norge, Sverige, Tyskland, Nederland, Sveits, Belgia og Danmark.

– Vi har i flere år hatt et velfungerende samarbeid med Lindbak. Deres løsning fungerer meget bra, og spesielt godt for vår bransje. Det som kanskje er viktigst for oss er ikke systemet som sådan, men den merverdi som Lindbak tilbyr i form av kompetanse og erfaring med vår bransje, sier Magdalena Rodell Andersson, CFO hos Filippa K, i meldingen.

Lindbak har levert løsningen som benyttes ved betaling i kjedens butikker, såvel som butikkdatasystemet som blant annet gir informasjon om lagersaldo og omsetning i realtid. Dette hjelper både de ansatte på hovedkontoret og selgerne ute i butikken med å gi bedre service til kundene, og full kontroll på at lagerbeholdning samsvarer med reell omsetning. Avtalen innebærer også programvare, support og drift av Filippa Ks IT- løsninger på hovedkontoret.

– Lindbak er godt representert i motebransjen, og vi ekspanderer her såvel som i andre segment. Det er hyggelig at en av våre eldste kunder innen mote, Filippa K, som dessuten er litt av en gallionsfigur for svensk moteindustri, velger å fortsette samarbeidet med oss, sier Jockum Nilsson, kundeansvarlig hos Lindbak i Sverige.

Systemet som Filippa K benytter er et butikkdatasystem spesielt tilpasset for mote- og skokjeder. Motebransjen har produkter med variabler som størrelse, modell og farge, som stiller andre krav til systemet enn for eksempel hva dagligvarehandelsbransjen gjør.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer