Flere nye leieavtaler på Bryn-Helsfyr

Bryn-Helsfyr-prosjektet er et langsiktig samarbeidsprosjekt om felles identitetsbygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet.

CMA asset management har inngått en avtale med Bryn Eiendom om leie av 982 kvm i 2. etasje i Østensjøveien 32. Inside AS har inngått en avtale om leie av 613 kvm kombinasjonslokale i Østensjøveien 18. Tremiljø AS, leverandør av massive gulv og parkett, har nylig flyttet fra Østensjøveien til Nils Hansens vei 2 etter å ha inngått en avtale med Bryn Eiendom om leie av et kombinasjonslokale på 425 kvm. NAV har inngått leieavtale med Grenseveien 90 AS, som er et heleid datterselskap av AS Sigellen, om leie av vel 3000 kvm kontorer i bygget med samme adresse, som dermed er fullt utleid.

– Mye å skilte med

– Området har mye å skilte med for den rasjonelle, profesjonelle beslutningstakeren. Det er rett og slett et meget godt og allsidig produkt for pengene, sier Per Kristian Lundquist i Sandia Gruppen, som er talsmann i Bryn-Helsfyr-prosjektet.

Kilde: Estate Media.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer