Leietakere
på Bryn

Her finner du alt du trenger å vite om ditt leieforhold. Når du har logget deg inn kan du booke møterom og få tilgang til brukermanual for bygget. I brukermanualen finner du alt du trenger å vite om kantine, adgangskort, brannvern m.m.

 

Vi Hjelper Deg

Fasiliteter

Nedenfor finner du noen av våre fasiliteter du har tilgang på som leietaker hos Bryn Eiendom.

Møterom

I Østensjøveien 32 finnes et auditorium med plass til 75 personer som kan leies av våre leietakere og andre bedrifter i vårt område.

Book møterom

Parkering

Vi tilbyr parkeringsplasser i forbindelse med våre bygg; I garasjeanlegg, utvendig og med lademuligheter. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg videre.

Kaffebar

I tilknytning til kantinen i 1. etasje i Østensjøveien 32 er det en kaffebar hvor barristaen tilbyr forskjellige kaffetyper og litt lett mat. Kaffebaren er åpen for Bryn Eiendoms leietakere, men ansatte hos bedrifter i nærområdet er også velkommen innom.

Åpningstid: 07.30 til 15.00

Treningssenter Arca

I treningssenteret i Østensjøveien 32/34 har vi treningsrom med varierte apparater og vekter, spinningsrom og ballhall hvor bedriftslag spiller blant annet fotball og innebandy. I tillegg finnes organisert trening som yoga, «høy puls» og styrke. Hos ArcaFriskere Arbeidsplasser kan du få personlig oppfølging, massasje og testing til meget konkurransedyktige priser.

Arca Friskere Arbeidsplasser drifter treningssenteret og er personer med spesialkompetanse innen fagområdet fysisk aktivitet, helse og fysioterapi. Arca Friskere Arbeidsplasser tilbyr skreddersydde HMS-tjenester tilrettelagt på arbeidsplassen.

Sykkelparkering

I flere av våre bygg finnes det oppgraderte sykkelgarderober enten i underetasje eller kjeller. Her er det mulig å plassere sykkelen på et tryggere sted.

I garderobene er det også dusjrom og garderobeskap.

Kantiner

Konseptet i alle kantinene er buffet med fastpris; spis så mye du vil. Vi har sørget for at det vil være et godt alternativ til de som ønsker et rimeligere tilbud med suppe og brød.

I forbindelse med noen av kantinene er det også et kjøle-/ trustskap som vil ha et utvalg som blant annet yoghurt, baguette o.l. Dette er også fint for de som er på farten og trenger et «grab & go» alternativ.

Kantinekonseptet har en høy kvalitet. Maten lages fra bunnen av med fokus på at det skal smake godt, være sunt og bærekraftig.

Behov for mer plass

Vi håper du er fornøyd med å leie hos Bryn Eiendom! Opplever du endrede behov i din bedrift og ønsker større eller mindre lokaler?
Vi har både store og små lokaler, kontor- lager eller ´kombinasjonslokaler.

Vi håper du tar kontakt med oss så vi kan se om vi kan dekke ditt behov på kort eller lang sikt.

Behov for mer plass

Vi håper du er fornøyd med å leie hos Bryn Eiendom! Opplever du endrede behov i din bedrift og ønsker større eller mindre lokaler? Vi har både store og små lokaler, kontor- lager eller kombinasjonslokaler.

Vi håper du tar kontakt med oss så vi kan se om vi kan dekke ditt behov på kort eller lang sikt.

Ledige leieobjekter hos Bryn Eiendom