Fujisu lanserer «highend» bærbar med lang batteritid

LIFEBOOK P771 tåler ifølge en pressemelding en hel dags arbeid uten batterilading. Den veier kun 1,3 kilo, har ekstremt lang batteritid og fleksible moduler – alt for å møte behovene til mobile arbeidstakere.

Batterilevetiden på 18 timer er ifølge meldingen gjort mulig ved å kombinere Intels hovedkortteknologi og ULV-prosessorer med energieffektivt design.

Raymond Olaussen, teknologidirektør i Fujitsu Norge, tror bærbare av denne typen vil utgjøre en stor forskjell særlig for forretningsreisende:

– Med 18 timers batteritid, blir man virkelig mobil. Nå blir det mulig å dra til Stockholm og tilbake på en dag uten å frykte at den bærbare går tom for strøm. Dessuten slipper man å drasse på tunge og uhendige strømkabler. Det tror jeg vil oppleves som en stor lettelse for mange forretningsreisende, sier han i meldingen.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer