Fujitsu feirer felles varemerke med lansering av to nye bærbare

Jarle Bjørn Hansen, produktsjef for klienter i Fujitsu Norge, sier i pressemeldingen at varemerket LIFEBOOK med mer enn 20 år nedarvet kompetanse representerer selskapets kjerneverdier i form av innovasjon, pålitelighet, grønn IT og funksjonell design, og er i tillegg en instrumentell komponent i Fujitsus infrastrukturportefølje.

– Den nye LIFEBOOK-porteføljen består av bærbare PC-er for alle behov det være seg om du trenger en bærbar PC til reisen, en for å komme raskt på bedriftsnettverket via integrert 3G/UMTS, forberede en presentasjon eller for den saks skyld dele bilder via for eksempel Facebook, sier han.

Utvider produktporteføljen med to nye maskiner

I forbindelse med at alle bærbare PC-er fra Fujitsu nå er underlagt et og samme varemerke, benytter selskapet også anledningen til å kunngjøre to helt nye modeller i det prisgunstige flerbrukssegmentet. LIFEBOOK A530 og AH530 er begge skreddersydd for både bruk på jobben og i hjemmet.

– Modellene leveres med 15,6-tommers blank eller matt refleksfri 16:9 widescreen-skjerm, og integrert HDMI gjør det perfekt å koble til en ekstern HD-skjerm. De har også nyttig funksjonalitet som WLAN og Bluetooth, og kan leveres med integrert 3G/UMTS hvis ønskelig. LIFEBOOK A-serien leveres med sølesikkert tastatur, ergonomiske flate taster og et komplett numerisk talltastatur, sier Jarle Bjørn Hansen.

En LIFEBOOK for alle behov

Kunder kan ifølge meldingen i dag velge fra en bred portefølje bestående av LIFEBOOK-modeller fra de pålitelige arbeidshestene i A-serien til den ultrabærbare P-serien som er skreddersydd for deg som er mye på reisefot. For ikke å glemme den superlette S-serien med perfekt kombinasjon av ytelse og størrelse. Rajat Kakar, visepresident i Fujitsu Technology Solutions Clients Group, sier at ved å fokusere på LIFEBOOK som et enkelt varemerke poengteres det at det finnes en modell tilgjengelig for ethvert behov og enhver livsstil.

– LIFEBOOK er et høy respektert varemerke, og er derfor en perfekt ambassadør for Fujitsu. LIFEBOOK er enkelt og greit synonymt med kvalitet, sier han.

Tysk presisjon møter japansk kvalitet

Ved å kombinere tysk presisjon med japansk kvalitet, har Fujitsu de siste 20 årene brukt LIFEBOOK for å bringe grensesprengende teknologi først til markedet. For eksempel var Fujitsu først ute med 3G/UMTS-teknologi integrert, den første modulære bærbare PC-en og ikke minst den første bærbare basert på miljøvennlige komponenter. På tvers av hele porteføljen kan kunder forvente svært høy pålitelighet, førsteklasses tilkoblingsmuligheter og topp sikkerhet. Når det gjelder sistnevnte er det verdt å nevne funksjonaliteten "ATP – Advanced Theft Protection" som sikrer at kritisk informasjon til enhver tid er trygg.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer