Fujitsu inntar lederposisjon i Gartner-kvadranter

De nyeste magiske kvadrantene for Europa anerkjenner Fujitsu i strategiske nøkkelmarkeder

Fujitsu plasserer seg i "leaders"-kvadranten i to av analyseselskapet Gartners "magiske kvadrant"-rapporter; nemlig kvadrantene for "Help Desk Outsourcing, Europe" og "Desktop Outsourcing, Europe". Rapportene er evalueringer av blant annet visjon og gjennomføringsevne. Gartner definerer "ledere" som de er dyktigst, har en klar visjon for hvor markedet går og utvikler kompetanse for å beholde lederposisjonen sin. De former markedet, heller enn å følge det.

Rapportene kommer i det som allerede har vist seg å være et solid år for Fujitsu. Fujitsu ble valgt av Norsk Hydro ASA, et av verdens ledende aluminiumselskaper, til å levere full outsourcing og utvikling av Hydros systemer for IT-infrastrukturtjenester i Norge så vel som i utlandet. Blant Fujitsus nordiske kunder finnes også navn som Volvo Cars, Electrolux og Swedbank.

– Vi føler at Fujitsus posisjon som en leder i begge magiske kvadranter bekrefter at vi har lykkes med å fokusere på responsivitet og kundetilfredshet, noe som er kritiske suksessfaktorer for oss når vi leverer tjenester til våre kunder, sier administrerende direktør Bengt Engström i Fujitsu Nordic i meldingen.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer