Fujitsu kjøper Symfoni ESM

Fujitsu Services Holdings PLC blir via sitt oppkjøp av Symfoni ESM en av Europas største ServiceNow-tilbydere. Det skriver Fujitsu Norge AS, som har hovedkontor i Østensjøveien 32 på Bryn-Helsfyr, i en pressemelding.

Oppkjøpet fordobler Fujitsus evne til å rådføre, implementere og tilby forvaltningstjenester innenfor Enterprise Service Management (ESM) til bedrifter. Dette understreker også deres ambisjoner om videre vekst innenfor det digitale forretningsområdet.

– ServiceNow er i ferd med å bli den mest brukte plattformen for service management. Dette oppkjøpet fordobler vår kompetanse og evne til å levere tjenester innenfor ServiceNow i Europa, hvilket fører til at Fujitsu blir en markedsleder på vekstområdet innenfor Cloud-rådgivning og leveranse, sier Mike Sewart, direktør i Fujitsu Digital, EMEIA.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer