Fujitsu lager supermaskin

Den nye supermaskinen, med kallenavnet "K computer", består av 80 000 prosessorer. Den skal være en sentral del av Japans store datainfrastrukturprosjekt HPCI, som skal sikre Japans fremtid som teknologinasjon.

Supermaskinen består av 800 kabinetter som er koblet sammen i et nettverk og installert med hyperhurtige prosessorer.

Fujitsu har i dag begynt å sende dataenhetene til Kobe. Supermaskinen skal stå ferdig i 2012 og stå ved RIKENs institutt for avansert dataservice. Prosjektet ledes av Japans departement for utdanning, kultur, idrett, forskning og teknologi (MEXT).

Supermaskinen skal bidra til å fremme Japans forsknings- og teknologiinfrastruktur og brukes til å utføre simulasjoner innen ulike disipliner. Målet er å sikre Japans konkurransedyktighet også i fremtiden.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer