Fujitsu lanserer datalagringsenhet og “hodeløs” server

Alt-i-ett-system skreddersydd til SMB-markedet

Fujitsus nye firedisk datalagringsenhet gir lavere strømforbruk og høyere ytelse, og skal være perfekt for små og mellomstore bedrifter og hjemmekontor.

Datadeling og backup i små nettverk blir ifølge meldingen enda lettere og billigere med den nye datalagringsenheten. CELVIN NAS Q800-server er en pålitelig sentral server for små og mellomstore bedrifter og hjemmekontor. Fleksibiliteten gjør det enkelt å dele data mellom datamaskiner og nettverksbrukere. Serveren gir enkelt adgang til den hyppigst brukte informasjonen i nettverket, slik som kundelister, ordresystemer og databaser.

"Hodeløs" server for småbedrifter

Ifølge pressemeldingen trenger du verken skjerm, mus eller tastatur for å koble deg til Fujitsus nye server, PRIMERGY TX100 S2.

Den nye serveren benytter seg av "hødeløs" teknologi, som gjør at man sparer plass og reduserer kostnader og administrasjonsinnsats. Administrering av serveren kan skje fra en hvilken som helst PC på nettverket. Serveren er spesielt godt egnet for småbedrifter, som ikke har egne IT-ansvarlige og som er på utkikk etter en letthåndterlig server.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer