Fujitsu med ny toppsjef i Norge

Øvregård, som kommer fra stillingen som direktør for forretningsutvikling hos CSC, har erfaring fra flere ledende IT-bedrifter. Han tiltrer den nye stillingen hos Fujitsu Norge, som har hovedkontor i Østensjøveien 32 på Bryn-Helsfyr, 1. november 2016.

– Sammen med oppkjøpet av Symfoni er det viktig å ha en lokal salgsdirektør og administrerende direktør for å sikre vekst i Norge. Det gir et sterkt signal om vår ambisjon om å vokse i Norge, og hjelpe våre kunder å skape digital transformasjon, sier Karin Schreil Jonsson, nordenssjef hos Fujitsu.

Geir Ulvik inntar stillingen som konstituert salgsdirektør og administrerende direktør frem til 31. oktober, etter det vil han fortsette å lede Fujitsus produktvirksomhet i Norge.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer