Fujitsu scorer høyt i ny Greenpeace-kåring

For femte år på rad rangerer Greenpeace miljøvennlige IT-leverandører gjennom sitt Cool IT Leaderboard, som evaluerer globale IT-selskaper og deres rolle som ledende aktører mot klimaendringer. Ifølge en pressemelding havnet Fujitsu på en sterk tredje plass under årets kåring, med spesielt god evaluering når det gjelder å ha miljøvennlige løsninger ute i markedet, samt høye, ambisjoner for fremtidige miljøtiltak. "Cisco, Ericsson og Fujitsu skiller seg nok en gang ut i løsningskriteriene ved å levere detaljerte oversikter over hvordan deres unike teknologier skaper veier til betydelige reduksjon av utslipp" skal det hete i Greenpeace-rapporten.

– Fujitsu skiller seg ut igjen med en klar ledelse under området miljøvennlige IT-løsninger, sier Anders Eiken, markeds- og kommunikasjonsdirektør i Fujitsu Norge. – Denne kategorien er viktig for oss fordi den tar for seg konkrete fakta om teknologi og miljøutslipp, og her beviser vi at Fujitsu er markedsledende når det gjelder å utvikle teknologi som reduserer miljøfarlige utslipp.

I sin Cool IT Leaderboard-rapport peker Greenpeace på at den sterke framveksten av skybaserte tjenester fører til en økning i antall datasentre i verden. "Det aktualiserer i sin tur behovet for energieffektive løsninger. Dersom «skyen» var et land, ville den vært verdens femte største basert på energiforbruk, bak Japan men foran India. Derfor spiller energieffektiv IT en viktig miljørolle" heter det i meldingen.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer