Fujitsu skal drifte Hydros IT-infrastruktur i Norge og globalt

Fujitsu, en av verdens ledende IT-tjenesteleverandører, har inngått en seksårs global leveranseavtale med Norsk Hydro ASA, et av verdens ledende integrerte aluminiumselskaper. Avtalen omfatter full drift og utvikling av Hydros IT-infrastruktur i Norge og globalt.

– Avtalen med Fujitsu er basert på gjensidig respekt og en optimal samarbeidsmodell som vi har utarbeidet i fellesskap. I vårt valg av leverandør har vi lagt vekt på høy faglig kompetanse, fleksibilitet, global tilstedeværelse, samt sikker og stabil drift til et konkurransedyktig kostnadsnivå, sier Stig Heggelund, CIO i Hydro, i meldingen.

Om avtalen

Avtalen omfatter en integrert tjenesteleveranse, som dekker både on-site og fjerntjenester på tvers av Hydros virksomhet. I tillegg dekkes blant annet serverhosting og -administrasjon, PC, LAN, lagringssystemer, 24/7 multispråk service desk, og samhandlingssystemer. Den seksårige leveranseavtalen er basert på en ettårs overgangsperiode fulgt av en femårs driftsavtale. Avtalen trer i kraft i september 2010 og omfatter IT-systemer i 40 land.

Felles vekst

– Hydro ligger langt foran de fleste i Norge og globalt når det gjelder høyteknologiske produksjonsløsninger. I sitt valg av driftsleverandør stiller de derfor høye krav til fleksible IT-løsninger, kompetanse og forutsigbarhet. Vi er både stolte og ydmyke over at Hydro opplever Fujitsu som den best egnede driftsleverandøren for deres virksomhet i Norge og resten av verden, og vårt mål er å vokse sammen med Hydro som en verdsatt og pålitelig partner, sier Kjell-Erik Tenold, administrerende direktør i Fujitsu Norge.

– Vi er veldig entusiastiske over å signere i dag med nok et globalt nordisk konsern. Denne type avtale underbygger Fujitsus posisjon som en ledende nordisk og global IT-leverandør med en sterk portefølje. Nærhet til kunden er essensielt for Fujitsu og vår forretningsforståelse overfor Hydros virksomhet har vært en positiv faktor i forhandlingene. Hydro har en omfattende virksomhet, og omfanget vi nå skal ta fatt på blir både givende og utfordrende, sier Bengt Engström, CEO i Fujitsu Nordic.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer