Gjennombrudd for Intelecom i Asia

FPSO (Floating Production, Storage and Offloading) er en flytende plattform som brukes i petroleumsvirksomhet til havs for å prosessere og lagre petroleum under produksjon på et oljefelt.

Overvåkningssystemet som Intelecom skal levere forventes å være ferdigstilt i april 2016. Men allerede nå er selskapets TMS team i full gang med arbeidet. Nå håper de oppdraget vil skape flere spennende muligheter i det asiatiske offshoremarkedet.

– Gjennombruddet er et direkte resultat av vår fokus de siste årene og leveransen vil være en døråpner for andre lignende prosjekter i det asiatiske markedet, sier Martin Mannes, salgssjef hos Intelecom, som har hovedkontor i Brynsveien 13 på Bryn-Helsfyr.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer