Gjør comeback i Fujitsu

Som Proposal Manager blir det hennes oppgave til enhver tid å ha oversikt over alle tilbud og prosessressurser.

Olsen, som ifølge meldingen kommer fra Lofoten og har utdannelse i form av en Bachelor-grad og Master of Science in Business fra henholdsvis BI i Trondheim og Handelshøyskolen i Bodø, har det siste året viet sitt liv til politikken som politisk rådgiver i Høyres stortingsgruppe.

– Etter et spennende år i politikken har jeg valgt å takke ja til jobben som Proposal Manager i Fujitsu. Kort sagt innebærer dette at jeg til enhver tid skal ha oversikt over alle tilbud som går inn i organisasjonen, hvilke ressurser som deltar i de ulike tilbudsprosessene, aktiv tilbudsproduksjon og ikke minst organisering av tilbudsprosesser. Fujitsu er inne i en svært spennende fase i form av ny organisasjon, nye lokaler, nye visjoner og nye målsetninger. Jeg er svært glad for å være tilbake, sier hun.

Kathrine Pernille Olsen jobbet som Bid Manager i Fujitsu fra 2006 til 2008, og er med andre ord godt kjent med organisasjonen selv om mye er endret de siste to årene.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer