Har kjøpt Helsfyr Panorama

Eierkonstellasjonen bak Brynseng Eiendom, en eiendomsaktør på Bryn, har kjøpt landemerket Helsfyr Panorama i Innspurten på Helsfyr.

“Vi liker eiendommen, og den skal pleies og forvaltes som de andre eiendommene vi har i porteføljen. Det er kort vei i luftlinje til disse eiendommene. Bryn Eiendom og Brynseng Eiendom er strengt tatt fokusert på andre siden av Strømsveien og E6, men vi tror vi kan ganske mye om området” sier Krane Eriksen til NE Nyheter.

Eiendommen ble utviklet av NCC Property Development i 2003 og solgt til tyske Catella Real Estate i 2008. Den ligger meget sentralt og profilert på Helsfyr – og rommer i alt ca 18.000 kvm kontorarealer fordelt på 17 etasjer.

Bryn-Helsfyr-samarbeidet meldte i november i fjor at Communicate Norge AS Gupex AS signerte leieavtaler på henholdsvis 527 og 155 kvm kontorer i eiendommens toppetasje – som dermed ble fullt utleid. Samtidig ble det kjent at byggets største leietaker, Nexans Norway, utvidet sitt areal med 1059 kvm, som tilsvarer en hel etasje. Nexans, som dermed leier ca 8.500 kvm til sitt hovedkontor i Norge, forlenget samtidig leieavtalen med 2,5 år gjeldende fra 2019.

Andre nåværende leietakere i Helsfyr Panorama er Gresvig, Ecolab, Bademiljø og Bombardier. Det er i overkant av 3000 kvm ledige arealer i bygget.

Brynseng Eiendom er deltaker i Bryn-Helsfyr-prosjektet, der eiendomsaktører driver langsiktig omdømme- og merkevarebygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer