Historiske rallybiler – midt i Oslo

Det er 19. gang at Rally Monte Carlo Historique kjøres, og akkurat som i gamle dager starter ekvipasjene fra forskjellige steder i Europa før de møtes i fjellene rundt Monaco for de siste spesialetappene. Starten går onsdag morgen klokken 09.30, og det er KNA som har ansvaret for arrangementet i Oslo.

Det forteller Norges Bilsportforbund, som har hovedkontor i Nils Hansens vei 2 på Bryn-Helsfyr, på sine hjemmesider.

12 av de totalt 350 bilene som deltar i løpet starter fra Norge. I Rally Monte Carlo Historique kan ikke bilene være nyere enn fra 1980, og biltypen må ha deltatt i tidligere utgaver av Rally Monte Carlo. Løpet er verdens eldste rally, som ble arrangert for første gang i 1911. Allerede i 1932 gikk den første starten fra Oslo.

– Norge har lange tradisjoner når det gjelder Rally Monte Carlo, og i gamle dager startet løpet flere ganger i Norge. Vi i KNA har alltid vært arrangør for starten her i Norge, og selv om det ikke startes fra forskjellige byer i Europa i den moderne versjonen av Rally Monte Carlo i dag har man tatt vare på denne tradisjonen i det historiske løpet, sier generalsekretær i KNA Børre Skiaker.

Det er som vanlig mange nordmenn som deltar i årets Rally Monte Carlo Historique, og elleve av de tolv bilene som starer fra Oslo i år er norske. Deltakerne som starter i Oslo får en kjøretur på over 2000 kilometer ned til Monaco, med målgang på havna i Monte Carlo 3. februar.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer