Impact får nye eiere – og bedre tjenester

Oppkjøpet er ledd i en langsiktig vekststrategi for konsernet, som fra før har 40 kontorer og 600 millioner svenske kroner i omsetning. Dette fremgår av en pressemelding fra Impact.

Impact har de siste par årene endret seg fra å være et rekrutteringsselskap til også kunne tilby et bredt spekter av HR-tjenester og med Aktriva på eiersiden ligger alt til rette for å kunne tilby kundene enda flere tjenester.

Aktriva er allerede en stor aktør innenfor området ‘out-placement’ og erfaringer og metoder fra det svenske markedet vil komme norske kunder til gode i arbeidet med å utvide denne delen ytterligere. Men med de nye eiernes solide erfaringsgrunnlag innenfor området bemanning, vil det være naturlig å satse også i denne delen av HR-markedet i Norge.

Jann Ove Druglimo vil gå inn som representant i Aktrivas styre samtidig som han fortsetter som daglig leder i Impact AS. Han ser frem til å være en del av en skandinavisk storsatsning på HR-tjenester og sier i pressemeldingen:

«Vi opplever Aktriva som en profesjonell aktør med høy kvalitet på både konsulenter, tjenester og oppdragsgivere. Samtidig ser vi at NorgesInvestor har en bevisst satsning i dette markedet, med vilje til å vokse gjennom oppkjøp. Jeg tror dette er en god løsning både på kort og lang sikt, og vi gleder oss til å tilby kundene våre enda bedre tjenester i fremtiden.»

Pressemelding kan i sin helhet lese her.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer