Inn- og internflytting på Bryn-Helsfyr

Bryn-Helsfyr-samarbeidet melder om en reforhandlet og ni nye leieavtaler, på totalt ca 5300 kvm i området. Seks virksomheter flytter inn fra sentrums- eller andre områder, mens tre flytter internt i området.

I tillegg til beslutningen om å bli og utvide med en hel etasje i Helsfyr Panorama fra 2014, har Nexans Norge reforhandlet sin leieavtale med Entra, på 2000 kvm i Grenseveien 92 like ved. Entra har samtidig fått rekrutterings- og bemanningsselskapet Uniflex Norge AS som ny leietaker på 450 kvm i Karoline Kristiansens vei 2. Uniflex flyttet nylig fra Fredensborgveien nær Oslo sentrum.

Apexklinikken har inngått en 10-årsavtale om leie av ca 700 kvm i Fyrstikkalleen 3 sentralt på Bryn-Helsfyr. Terapiklinikken med fysioterapeuter, kiropraktorer, psykologer, legespesialister, osteopater, naprapater, akupunktører, friskvernkonsulenter, personlige trenere og massasjeterapeuter ekspanderer raskt, og flytter fra Strømsveien 24 på Vålerenga i starten av september.

Omron har inngått en femårs leieavtale med SPG Ole Deviks vei på 420 kvm i Ole Deviks vei 6, et nytt kontorbygg på ca 15.600 kvm som blir innflyttingsklart i juni i år. Utleier opplever økende markedsinteresse i forbindelse med ferdigstillelsen, og er i forhandlinger med flere potensielle leietakere. Foruten Omron er Hands, Rema 1000 og Veidekke leietakere i bygget, som per i dag har nærmere 10.000 kvm ledige kontorarealer.

Kjøtt- og fjørfebransjens servicekontor flytter fra Fred Olsens gate 5 i sentrum til 305 kvm i Oslo Areals bygg, Østensjøveien 39/41, som dermed er fullt utleid. Leieavtalen er på 10 år.

Norsk Fakta Forlag AS har inngått en 5-års leieavtale med Jotne Eiendom. Selskapet flytter fra Youngstorget i Oslo sentrum til 236 kvm i Grenseveien 107.

Bryn Eiendom har signert leieavtale med Swedish Orphan Biovitrum AS for 357 kvm i Østensjøveien 18. Selskapet flytter fra Trollåsen i juni. Infosoft AS har inngått leieavtale på 552 kvm i Østensjøveien 36 og flytter fra Brynsveien i samme område i juni.

Brocon Cash Management AS og Kosan Gas Norge AS har flyttet inn på henholdsvis 146 og 120 kvm i Brynsveien 2-4, som nå er under ferdigstillelse etter en betydelig rehabilitering. Førstnevnte kommer fra Ensjø, mens sistnevnte flyttet internt i området.

– Bryn-Helsfyr tilbyr kvalitet og topp tilgjengelighet til konkurransedyktige og stabile leiepriser. Dette gjør at leietakerne blir her lenge, at det stadig tilkommer nye og at ledigheten har sunket jevnt over mange år. Det sier Per Kristian Lundquist i Sandia Gruppen, talsmann for Bryn-Helsfyr-samarbeidet.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer