Lær om Lean-metodikk i service og administrasjon

Forbedringsprosjekter, effektiviseringstiltak og daglig styring ved bruk av elementer fra Lean-metodikken har ifølge selskapet fått innpass også i norsk næringsliv de siste årene. Spesielt har industri- og produksjonsbedrifter kommet langt på vei, og etterhvert som resultatene fra denne type bedrifter har blitt godt kjent, ser Valcon nå at flere bedrifter og organisasjoner innenfor service og administrasjonssektoren er nysgjerrige på eller befinner seg i startfasen med Lean.

På bakgrunn av dette arrangerer Valcon nå flere aktiviteter spesielt rettet mot service- og administrasjonsfunksjonen i bedriften.

Lean på norsk

Årets Lean-konferanse går av stabelen 16. og 17. november på SAS Radission Blu Oslo. Valcon er medarrangør av konferansen, og er stolte over presentere årets konferanseprogram som ifølge nyhetsbrevet er spekket med interessante og engasjerte foredragsholdere fra ulike områder innen næringsliv og offentlig forvaltning. I tillegg til plenums foredrag vil det være bransjespesifikke parallellsesjoner hvor firmaer fra de ulike sektorene vil fortelle om deres utfordringer og erfaringer med Lean. Valcon vil under konferansen være ansvarlig for sesjonene "Bank og Finans og "Kommunale virksomheter".

"Til å fortelle om erfaringene fra denne typen bedrifter og organisasjoner vil ledere fra foregangslandene innen Lean, Danmark og Sverige, presentere deres organisasjons Lean reise. Bedriftene du kan høre mer om i disse parallellsesjonene er Gjensidige DK, Nordania Leasing (Dk), Södertälje Kommune (Swe) og København Kommune", skriver Valcon i sitt nyhetsbrev.

Mer om Lean forum Norge og hele programmet for konferansen på: www.leanforumnorge.no

Heldags introdusjonskurs service og administrasjon

Selv om mange bedrifter, organisasjoner og avdelinger allerede jobber med Lean, kan metodikken ifølge Valcon også for enkelte fortsatt karakteriseres som et "buzz-word" eller fremmedord. For å kunne tilegne seg rask kunnskap om Lean-metodikken og grunnprinsippene som metodikken bygger på, arrangerer Valcon en 1-dags introduksjonskurs til Lean. Dagen vil bestå av både teori og praktiske øvelser og vil gi en innføring i utvalgte prinsipper, metoder og verktøy som brukes i Lean service og administrasjon.

Dato: 1. desember 2010

Tid: 09.00 – 16.00

Sted: Østensjøveien 34, Oslo

Pris per deltager: Kostnad 2.500 NOK eks. mva, inklusiv lunsj og Valcons Lean-bok

Påmelding: Pr. epost til erbe@valcon.no

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer