Lånekassen inngår avtale med Intelecom

Statens lånekasse for utdanning (Lånekassen) har inngått en avtale med Intelecom, som har hovedkontor i Brynsveien 13 på Bryn-Helsfyr, om leveranse av kommunikasjonsløsninger og skybaserte kontaktsentertjenester.

– Lånekassen har en strategi hvor bruk av skytjenester er den prefererte leveranse- og driftsmodellen gitt at løsningene dekker våre funksjonelle og tekniske behov i tilstrekkelig grad. Dette er den første av våre kunderettede løsninger som kjører i den felles skyen, og anskaffelsen markerer derfor en viktig milepæl på IT-området i Lånekassen, sier IT-direktør Sigurd Eriksson.

Børge Astrup, Managing Director for Intelecoms kontaktsenterdivisjon, forteller at løsningen vil gi Lånekassen en framtidsrettet plattform, som vil muliggjøre en mer effektiv dialog med kundene i mange kanaler.

– Intelecom vil i første omgang legge til rette for en mer effektiv drift og ressursstyring, og vil også på lengre sikt åpne for nye muligheter for dialog med kundene, sier Børge Astrup.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer