Leverer elektroniske hylleetiketter til COOP

Lindbak leverer det elektroniske hylleetiketter som viser bilde, varetekst, strekkode og prisinformasjon, og bygger på en rimelig infrastruktur for kommunikasjon mellom butikkdata og hylleetikettene. Løsningen innebærer ifølge meldingen at butikkene er oppe og går med ny løsning i løpet av en dag, og krever ingen ombygging av butikk eller større investeringer. Det skal være lagt stor vekt på at design, oppsett og koblingen av nye etiketter mot butikkens vareregister skal være enkelt, noe som var utslagsgivende for COOP.

Elektroniske hylleetiketter skal bidra til effektivisering av driften og sikre korrekt prising av varene via et sentralstyrt system. Lindbaks løsning for elektroniske hylleetiketter benyttes i dag av 14 butikker under COOP-paraplyen. Elektroniske hylleetiketter løser butikkens utfordring og kundens behov for rett prismerking. Ved oppdatering av priser i kassepunktet blir de elektroniske hylleetikettene oppdatert med samme pris samtidig, noe som sikrer korrekt prisinformasjon.

Butikken sparer ifølge meldingen tiden de tidligere brukte på å skrive ut og skifte papiretiketter. Risiko for feilprising unngås og det oppnås miljøgevinster i form av mindre avfall og kostnader til papiretiketter.

– Denne kontrakten viser at Lindbak bidrar til å videreutvikle markedet innenfor butikkdata med nye og innovative løsninger, og bidrar til å effektivisere butikkenes daglige drift, uttaler Administrerende direktør i Lindbak Retail Systems, Erik Tomren, i meldingen.

COOP er også godt fornøyd med å få avtalen på plass.

– COOP Norge Handel har inngått en intensjonsavtale med Lindbak Retail Systems AS, basert på helelektronisk etikettløsning. Vi benytter i dag løsningen fra Lindbak i 14 butikker og ser et effektiviseringspotensial ved bruk av elektroniske etiketter, i tillegg til at kundene får en bedre opplevelse av å handle i våre butikker, avslutter Rolf Wathne i Coop i meldingen.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer