Lindorff velger Fujitsu som ny driftsleverandør

Avtalen har ifølge en pressemelding en verdi på 255 millioner norske kroner og omfatter full drift og utvikling av Lindorffs IT-infrastruktur i 11 land.

– Det er viktig for oss å skape en enhetlig IT-infrastruktur med stor fleksibilitet som kan være med på å sikre våre kunder trygge og innovative tjenester. I vårt valg av leverandør har vi lagt vekt på høy faglig kompetanse samt et solid europeisk fotfeste, sier Endre Rangnes, CEO i Lindorff Group, som i Norge har kontor i Fyrstikkalleen 1 på Bryn-Helsfyr.

Om avtalen
Avtalen omfatter ifølge meldingen en integrert tjenesteleveranse, som består av å sentralisere dagens IKT-systemer under ett tak, samt både onsite og remotetjenester på tvers av Lindorffs virksomhet. I tillegg dekkes blant annet serverhosting, -administrasjon, PC-, lagrings- og samhandlingssystemer gjennom en standardisert skymodell fra Fujitsu, samt nettverkstjenester og 24/7 multispråk service desk. Avtalen trådte i kraft 1. juni 2012.

– Lindorff er i dag ledende i Europa innen sitt felt, og vi er svært stolte over at selskapet opplever Fujitsu som den best egnede driftsleverandøren for deres multinasjonale virksomhet. Vårt mål er å bidra til deres vekst som en pålitelig og fremoverlent samarbeidspartner, sier Kjell-Erik Tenold, administrerende direktør i Fujitsu Norge, som har kontorer i Østensjøveien 32 i samme område.

– Vi er stolte over å signere i dag med nok en ledende europeisk virksomhet. Denne type outsourcingsavtale hvor vi leverer IT-tjenester gjennom en standardisert skymodell underbygger Fujitsus posisjon som en ledende nordisk og global IT-leverandør. Vi ser frem til å jobbe sammen med Lindorff i deres respektive land og håper å kunne bidra til selskapets ytterligere vekst gjennom våre teknologiske løsninger og ekspertise, sier Bengt Engström, CEO i Fujitsu Nordic, i meldingen.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer