Lojale og nye leietakere på Bryn-Helsfyr

Leietakerne på Bryn-Helsfyr trives og er svært lojale mot området. De begrunner dette med nærhet til sentrum og god tilgjengelighet via vei og offentlig kommunikasjon, kombinert med et mangfold av kontorbygg med stabile, konkurransedyktige priser. Lojaliteten gjenspeiles også i de siste 11 inngåtte leieavtalene, hvorav åtte er fornyelser, utvidelser eller interne flyttinger i området.

Fra sentrum

Investire har inngått avtale med Nemi Forsikring om utleie av 1200 kvm kontorer i Østensjøveien 43 ved Brynseng T-banestasjon. Selskapet flytter fra Vika i Oslo sentrum og overtar de nye lokalene i midten av mars neste år. Det er dermed ca 800 kvm ledig areal i bygget.

Eiendomsselskapet Argentum har leid ut 360 kvm kontorer i sin eiendom, Brynsveien 18, til Belimo Automation Norge. Selskapet flytter fra Oslo sentrum i januar 2012.

Utvidelser og internflyttinger

I tillegg har TM Johnsen leid 105 kvm lager i Eiendomsselskapet Argentums bygg i Brynsveien 16 fra og med januar 2012. Flytting skjer fra Østensjøveien i samme område.

Bryn Eiendom melder om en utvidet, fire nye og to fornyede leieavtaler i sine bygg på Bryn. Konvent Konsulting og Altran leier henholdsvis 224 og 293 kvm kontor i Østensjøveien 36 fra januar 2012. Begge flytter fra andre bygg i samme område, og ledigheten i bygget er dermed på drøyt 200 kvm. Xledger vokser og har inngått avtale om leie av 1380 kvm kontor i Østensjøveien 32 fra februar 2012. Selskapet flytter fra 550 kvm i naboeiendommen, Østensjøveien 34, der Statens Vegvesen samtidig utvider sitt areal tilsvarende.

Bryn Eiendom har også inngått avtale med Resultat Regnskapsservice AS om utleie av 171 kvm kontor i Nils Hansens vei 2. Selskapet flytter fra Brynsalleen i samme område i romjulen. Samtidig har Brynsenglegene og Bedriftssystemer fornyet sine leieavtaler i Brynsengveien 2.

Økonomispesialisten flyttet nylig fra Manglerud til 233 kvm i Jahre Eiendoms bygg i Brynsveien 2-4.

– Nesten alle velger å bli i området når leieavtalene går ut. I tillegg har mange utvidet, samtidig som det kommer nye leietakere fra andre områder. I sum har dette redusert ledigheten betydelig i år, sier Per Kristian Lundquist i Sandia Gruppen. Han er talsmann i Bryn-Helsfyr-prosjektet, et samarbeid om identitetsbygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet, som i år feirer 10 år.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer