Mange nye leieavtaler og storinnflytting i Bryn-Helsfyr-området

jpr3-1

Økende fokus på grønn mobilitet forsterker bydelsutviklingen på Bryn-Helsfyr, der det i høst er signert nye og forlengede leieavtaler for ca 20000 kvm kontorarealer.

Medregnet disse er det så langt i år inngått nye, forlengede og utvidede leieavtaler for over 60000 kvm i eksisterende og nye kontoreiendommer i området.

– Tilgang på miljøvennlig, effektiv transport vektlegges stadig sterkere. Nærhet til sentrum og et av byens beste kollektivtilbud bidrar til utviklingen av Bryn-Helsfyr-området mot en levende del av byen. På et par år har flere tusen mennesker flyttet inn i nye kontorbygg og boliger, og enda flere venter på prosjekter under bygging, sier Stig Jensen i Bryn-Helsfyr-samarbeidet.

Leieavtaler for ca 20000 kvm

Ferd Eiendom har den siste tiden inngått leieavtaler for 3878 kvm i nybygget Brynsveien 14, der Sophies Minde Ortopedi AS allerede har startet innflytting. Lowell Norge AS flytter inn på 2356 kvm i andre kvartal 2020, mens Mediq Norge AS og Anticimex AS nå har signert leieavtaler for henholdsvis 1471 og 521 kvm i eiendommen.

I Bryn Eiendoms portefølje på Bryn er det forlenget 8 leieavtaler på totalt 4245 kvm, utvidet en leieavtale med 850 kvm og signert 6 nye leieavtaler på totalt 3910 kvm.

I Jotne Eiendoms Grenseveien 107 på Helsfyr har Sirkel Materialgjenvinning AS, Electi Business Partner AS og Helsereiser AS flyttet inn på tilsammen 965 kvm for 5 år. Skogstad Sport AS har signert en 5-års leieavtale for 250 kvm i 5 år med innflytting første februar 2020.

AS Green Cube Innovation Holding og Union Project Management AS har signert leiekontrakter på de siste ledige arealene i nybygget Valle Wood. SAJA melder om en ny leietaker på 1600 kvm i en av eiendommene selskapet forvalter på Brynseng, og OCH Ortopedi AS har signert en 10 års leieavtale og flyttet inn på 2320 kvm i Helsfyr Panorama.

Det er forlenget en og inngått to nye leieavtaler i Maya Eiendoms portefølje på Bryn. Tece Norge AS forlenger med 5 år i Østensjøveien 9. Modulvegger AS leier 958 kvm i Brynsveien 18 fra juni 2020, mens Martinsen & Brodahl AS leier 458 kvm i Surstoffveien 5.

Bryn Eiendom, Helsfyr Panorama, Jotne Eiendom, Ferd Eiendom, SAJA og Maya Eiendom er blant 20 deltakere i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, som jobber for å fremme Bryn-Helsfyrs utvikling som attraktivt kontor- og boligområde.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer