Mer aktivitet på Bryn sammen med Flott Gjort

Skjermbilde 2022 11 30 Kl. 13.24

Grunneiersamarbeidet på Bryn, bestående av Entra, JM, Pecunia, CEMA og Bryn Eiendom, har inngått en avtale med Flott Gjort som vil bidra til et økt fokus på Bryn gjennom å håndplukke aktører og leietakere til Stave-bygget som alle vil bidra med aktivitet og arrangementer i en bred skala. Stave-bygget eies av Entra.

I tidligere presentasjon fra Flott Gjort skriver de følgende: Med et variert og spennende kulturinnhold vil de ulike aktørene treffe en bred målgruppe innenfor flere ulike sjangre, alders- grupper og kulturinteresser. I samspill med egenutviklede kulturarrangementer vil Flott Gjort skape aktivitet og et programinnhold som årlig vil kunne trekke minst 40-50.000 tilreisende til Bryn og Stave-bygget.

Stave-bygget skal være like mye en møteplass for barnefamilier, ungdom, unge voksne som for pensjonister.

Dette ved å tilby et bredt og mangfoldig kulturtilbud, serveringsfasiliteter, synlighet og tydelig kommunikasjon. Gjennom arrangementer som konserter, utstillinger, filmvisninger, sport og markeder, vil Flott Gjort sin tilstede- værelse være med på å løft synligheten til Brynsområdet og være med på å trekke nye tilreisende til bydelen.

Gjennom en tett dialog med kulturaktører fra hele landet og en tett dialog på hva som rører seg av trender og konsepter i markedet, vil aktivitet og programmering være dagsaktuell, innovativ og treffe publikum.

Les mer på flottgjort.no

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer