Mesterhus blir mester – igjen

Dette fremgår av en melding fra selskapet.

Mesterhus var den største aktøren på boligmarkedet i Norge i 2012, med 1348 igangsatte boliger. For 14. året på rad kan Mesterhus smykke seg med tittelen Norges største boligbygger. Nordbohus inntar som i fjor 2. plassen med 1097 boliger men avstanden til Mesterhus har økt litt. Blink-Hus holder 3. plassen, men er nå like bak Nordbohus, med 1051 boliger.

– Vi er utrolig stolte over å ha beholdt en ledende posisjon i markedet over så mange år. Vi skal jobbe hardt for å forbli nummer én i mange år framover, sier Raymond Myrland, kjedeleder i Mesterhus Norge.

Mesterhus gleder seg også over at antall solgte boenheter har økt med hele 11 prosent. Mesterhus solgte 1507 boenheter i 2012, mot 1362 året før.

– Det er veldig hyggelig å se en såpass markant økning i salgstallene. Det høye salget tyder på at 2013 blir et godt år, sier Myrland.

Mestergruppen er et av landets ledende bygge-konsern med en omsetning på 2,8 milliarder. Konsernet har salg og virksomhet i alle landsdeler og eier byggevarekjeden Byggeriet. Byggerietkjeden har rundt 100 utsalg, og Mestergruppen eier 19 av disse. Huskjedene Mesterhus og Systemhus er en del av konsernets virksomhet med sine over 200 medlemmer, spredt over hele Norge. Mesterhus har de siste årene vært landets største boligbygger. Dessuten er konsernet en stor aktør med tomte- og prosjektutviklingsaktiviteter over hele Norge.

Pressemelding kan i sin helhet leses her.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer