Mesterhus er Norges største boligbygger for 13.gang

Dette fremgår av en melding fra selskapet:

Boligprodusentenes forening og Prognosesenteret la 24.januar frem en oppsummering av boligproduksjonen for 2011. Der ble igangsettingstallene for de 10 største boligprodusentene i Norge publisert. Mesterhus ble igjen den største boligbyggeren.

– Det gleder oss at boligbyggingen i Norge øker, og at Mesterhus for 13. år på rad er største boligbygger med en økning på 13 % i oppførte boliger, sier Monica Blom Thorsen, markedssjef i Mesterhus, i meldingen.

– Kåringen av største boligbygger gjenspeiler antall igangsatte boliger, men vi gleder oss like mye over den fine veksten vi har hatt i salget. Mesterhus har økt salget med 22 % i 2011, noe som gjør at vi har en meget god ordrereserve å bygge på inn i 2012.

Total salgsøkning for boligbransjen i Norge var i 2011 på 17 %. Mesterhus økte med 22 %.

Mestergruppen AS er et av landets ledende byggekonsern med en omsetning på 2,3 milliarder. Konsernet har salg og virksomhet i alle landsdeler og eier byggevarekjeden Byggeriet. Byggerietkjeden har rundt 100 utsalg, og Mestergruppen eier 19 av disse. Huskjedene Mesterhus og Systemhus er også en del av konsernets virksomhet med sine over 200 medlemmer, spredt over hele Norge. Mesterhus har de siste årene vært landets største boligbygger. Dessuten er konsernet en stor aktør med tomte- og prosjektutviklingsaktiviteter over hele Norge.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer