Mesterhus lanserer trehus med murfasade

Murfasaden omtales som et nytt og spennende fasadeuttrykk som lar deg sette ditt helt personlige preg på huset. Det gir huseieren det beste fra to verdener, et tradisjonelt og lunt trehus med tilnærmet vedlikeholdsfri murfasade.

Mesterhus har i første omgang valgt ut 11 husmodeller som er tilrettelagt for murfasade, og håper dette kan være til ytterligere inspirasjon og gi nye ideer til husprosjekter.

"Har du et helt eget design eller bare tanker om hvordan ditt drømmehus skal se ut, så ta kontakt med din nærmeste Mesterhus byggmester og la drømmen bli virkelighet", skriver selskapet på sine websider.

Der finner du også mer om selskapets trehus med murfasade, og du kan enkelt skifte fasadeuttrykk på de utvalgte husene og se hvilken fasade du liker best.

Mesterhus har i mange år vært Norges største boligbygger. Mesterhus Norge er en del av Mestergruppen AS, som har lang tradisjon og virksomhet med utspring i byggmestervirksomhet i Norge. Gruppen arbeider i dag blant annet med kjedekonsepter innenfor husbygging og byggevarehandel. Mesterhus er organisert som et landsomfattende kjedeforetak av frittstående byggmesterfirmaer.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer