Navnekonkurranse: Hva skal det nye storprosjektet på Valle Hovin hete?

Rett ved siden av Vålerengas nye stadion planlegger NCC å utvikle 60.000 kvadratmeter med kontor fordelt på fem bygg. Prosjektet får en god eksponering ut mot E6 og er sentralt plassert i forhold til kollektivknutepunktet Helsfyr. Nå vil NCC ha din hjelp til å finne ut hva det nye prosjektet skal hete.

Les også: Nå starter utviklingen av en ny, levende bydel på Bryn-Helsfyr.

Med umiddelbar nærhet til den nye stadionen som ferdigstilles i 2017, og til nye boliger som utvikles i området, blir dette en ny og levende destinasjon.

Kontorbyggene sertifiseres i henhold til BREEAM, som er verdens mest krevende miljøsertifiseringssystem med en helhetlig miljøtankegang gjennom hele byggets livsløp.

NCC ønsker seg et navn som er beskrivende for prosjektet og som kan være en viktig del av historien som ønskes fortalt. Navnet vil også være et viktig element for byggenes identitet.

Viktige elementer i prosjektet vil ifølge NCC være:

  • Miljø
  • Aktivitet
  • Fremtid

Du kan sende ditt navneforslag med en begrunnelse for forslaget på e-post til tgs@ncc.no innen 16. desember. Vinneren får den flotte pulsklokken Polar A360.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer