Nexans jubilerer

– Gratulerer så mye med 100- årsjubileum! Det er utrolig flott å se industribedrifter som har vart i mange, mange år i Norge, sa statsminister Erna Solberg da hun besøkte Nexans’ fabrikk rett utenfor Oslo sist fredag.

Nexans Norway, som har hovedkontor i Helsfyr Panorama på Bryn-Helsfyr, startet i 1915 og er for mange kjent som Standard Telefon- og Kabelfabrik (STK) eller Alcatel. I dag er navnet Nexans, og selskapet er en del av Nexans Group, en av verdens ledende kabelprodusenter. Med om lag 1600 ansatte har selskapet solid forankring i norske lokalsamfunn.

Fredag 14. august fikk Erna Solberg en omvisning på Nexans’ fabrikk på Langhus, som produserer installasjons- og varmekabler både for det norske markedet og for eksport.

– Vi er veldig stolte over våre første 100 år, og at vi er en sterk internasjonal aktør, sa Anne-Lise Aukner, administrerende direktør hos Nexans og uttrykte stor glede ved at statsministeren kom på besøk i jubileumsåret.

– Jeg er veldig glad for at vi har en oppegående og dyktig bedrift i Nexans i Norge, med mange arbeidsplasser, og jeg ønsker dere lykke til også i de neste 100 årene, avsluttet statsminister Erna Solberg.

Les mer og se video om Nexans 100 år her.

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer