Nordmann løfter legendariske Top Gear

 

Den norske rallycrossføreren Sverre Isachsen går en spennende sesong i møte. Nylig forlenget han samarbeidet med Subaru, og nå er også årets kalender i Global Rallycross Series klar. Det første løpet blir arrangert på den karibiske øya Barbados, og dit kommer også verdensstjernene fra BBC-programmet Top Gear.

Det skriver Norges Bilsportforbund (NBF), som holder til i Nils Hansens vei 2 på Bryn-Helsfyr, stolt på sine hjemmesider.

Så hva skjer egentlig på Barbados?

– Top Gear og Global Rallycross samarbeider om å lage en festival på Barbados, og vi skal derfor kjøre årets første løp på en nybygd bane på øya. Kanskje ”The Stig” vil blir en av mine konkurrenter, ler Sverre Isachsen.

Så hvor skal de andre løpene i årets Red Bull Global Rallycross Series kjøres?

– Årets andre løp arrangeres i forbindelse med X Games på den nye Formel 1-banen Circuit of the Americas utenfor Austin i Texas. Videre følger løp i Washington DC, New York, Charlotte, Detroit, Daytona, Los Angeles, Seattle og Las Vegas, forklarer Isachsen.

På spørsmål om hvem som blir hans teamkamerat i årets sesong forteller Isachsen at han får skate-legenden Bucky Lasek som teamkamerat, mens at også Travis Pastrana skal kjøre for Subaru i X Games.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

(Bilder: NBF, arkiv)

Se også

Ny leietaker i Østensjøveien 36

Mange av dere har kanskje vært i kontakt med IP Solutions tidligere. De har holdt til i Tvetenveien 4 i en årrekke, men er nå på plass hos Bryn Eiendom i Østensjøveien 36. Firmaet leverer tjenester som: • Fiber og oppsett av trådløst nettverk • Sikkerhet og sikkerhetsbevissthet • Oppsett av hardware/IT-utstyr • IT drift/skytjenester…

Les mer

Månedens kunstnytt – Nico Widerberg

Nico Widerberg (f.1960) er en av Norges mest kjente kunstnere, både for sin grafikk, maleri og skulptur. Han kommer fra en kjent kunstnerfamilie, og hans far var den nå avdøde maleren Frans Widerberg. I både sin billedkunst og skulptur arbeider Nico i en klassisk figurativ tradisjon. Og i en fargeskala med sterke farger. I sin…

Les mer

Rabattert medlemspris for våre leietakere hos Arca

I Østensjøveien 32 finner vi Arca treningssenter med rabattert medlems- pris for leietakere av Bryn eiendom.

Les mer